Илияна Захариева
board member

Директор „Корпоративни комуникации“
А1 България

Илияна Захариева

Илияна Захариева е директор „Корпоративни комуникации“ в А1 България. Тя отговаря за всички комуникационни дейности на компанията, насочени към обществото и служителите. Дирекция „Корпоративни комуникации“ обединява управлението на публичните комуникации, връзките с медии, социалните мрежи, организацията на спонсорства и събития, програмите за корпоративна социална отговорност и вътрешните комуникации на телекома. През януари 2019 г. е избрана за председател на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) и преизбрана за втори мандат до края на 2021 г.

Илияна Захариева има над 20 години опит в сферата на корпоративните комуникации, връзките с обществеността, маркетинга и рекламата.

Тя се присъединява към екипа на А1 от Пощенска банка, където е ръководила корпоративните комуникации на компанията в продължение на шест години.

Преди да стане част от Пощенска банка през август 2007 г., г-жа Захариева е отговаряла за рекламата и връзките с обществеността последователно за Хеброс банк, HVB Bank Biochim и Уникредит Булбанк. Работата си в областта на корпоративните комуникации започва в KPMG през 1999 г.

Тя има диплома от Chartered Institute of Marketing, London, London School of Public Relations, както и магистърска степен от Факултета за нови и класически филологии и Факултета по славянски филологии на Софийския университет в София.

Обратно към всички

Илияна Захариева

     Нашите
Контакти

Мила Векова
Представител за България

Ралица Бехар
Мениджър

„Вип Медиа“ ЕООД
Официален представител на Superbrands за България
 

     Вашата
Номинация

Номинирайте Вашите предпочитани марки, за да сте сигурни, че те ще бъдат включени в списъка за предстоящото гласуване на Борда и потребителите за Superbrands. Номинирането на една и съща марка няколко пъти не влияе върху финалния резултат.