2019/2020
Събитията

Тържествената церемония по награждаването на най-силните марки на българския пазар е финалът на всяка програма Superbrands. Заключителният Tribute Event е и премиерата на официалното издание, което представя една многообразна картина от компании и брандове в различни сектори на икономиката, които имат ключово значение за развитието на националния пазар.

Събитието събира на едно място бизнес елита на страната и личности с принос в промоцията на бранда България и привлича огромен медиен интерес.

 


Наградиха водещите потребителски и бизнес марки в България с престижното отличие Superbrands

За седми пореден път глобалната организация Superbrands връчи своите награди за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар, на тържествена церемония в Sofia Event Center. На събитието беше представено и шестото официално издание, представящо пътя към успеха и съвременните достижения на 27 от най-силните брандове в страната, както и значимостта на техните социално отговорни каузи.

29 ноември 2019г.
София

За трети път у нас световната брандинг организация връчи и две почетни награди Superbrands. Най-бързата ни лекоатлетка Ивет Лалова беше отличена с почетна статуетка за принос в промоцията на бранда България по света. Българският учен проф. Владимир Кефалов получи почетен приз за промоцията на българската наука по света, за фундаментален принос в изучаването на ретината на окото.

    

2019/2020
Видео

     Нашите
Контакти

Мила Векова
Представител за България

Ралица Бехар
Мениджър

„Вип Медиа“ ЕООД
Официален представител на Superbrands за България
 

     Вашата
Номинация

Номинирайте Вашите предпочитани марки, за да сте сигурни, че те ще бъдат включени в списъка за предстоящото гласуване на Борда и потребителите за Superbrands. Номинирането на една и съща марка няколко пъти не влияе върху финалния резултат.