Велимира Петрова
board member

Директор „Продажби“
bTV Media Group

Велимира Петрова

Велимира Петрова е с над 20 години опит в областта на медийните и търговските практики в България и Югоизточна Европа. Заема ключовата роля търговски директор в bTV Media Group. След дългогодишно развитие в сферата на телекомуникациите, медиите и рекламата в мултиплатформената среда на радио, телевизионни и дигитални продажби, както и с международен опит като Групов търговски директор на международна рекламна агенция за Югоизточна Европа, тя отговаря за реализирането на всички медийни продукти в bTV Media Group, където стартира и кариерният й път в медийната сфера.

Благодарение на задълбочения си поглед върху цялата индустрия, в контекста на динамичната й обстановка, Велимира подхожда с утвърденото разбиране, че успехът и ефективността на една реклама са продукт на общите усилия между бранд, медия и агенция, и начинът да достигнеш до потребителите като техен предпочитан партньор, е в комуникационната точка, където се срещат нуждите на всички страни. 

Обратно към всички

Велимира Петрова

     Нашите
Контакти

Мила Векова
Представител за България

Ралица Бехар
Мениджър

„Вип Медиа“ ЕООД
Официален представител на Superbrands за България
 

     Вашата
Номинация

Номинирайте Вашите предпочитани марки, за да сте сигурни, че те ще бъдат включени в списъка за предстоящото гласуване на Борда и потребителите за Superbrands. Номинирането на една и съща марка няколко пъти не влияе върху финалния резултат.