Проф. д-р Евгени Станимиров
board member

Ректор
Икономически университет – Варна

Проф. д-р Евгени Станимиров

Проф. д-р Евгени Станимиров е ректор на Икономически университет – Варна от 2019 г. От 2011 г. до 2019 г. е зам.-ректор „Учебна дейност и акредитация“, а в периода 2014 г.–2015 г. – директор на Център за дистанционно обучение и директор на Център за магистърско обучение.

От 2009 г. до 2011 г. е ръководител на отдел „Учебна дейност и студенти“ в Икономически университет – Варна.

В качеството си на ръководител на първата специализирана катедра „Маркетинг“в България (2011 г.–2020 г.) администрира 7 проекти за обучение, сред които иновативната съвместна програма с Nottingham Trent University (Великобритания). Координира от страна на ИУ – Варна програмата UIF по предприемачество, креативност и иновации на Stanford University, Калифорния (САЩ).

Проф. д-р Евгени Станимиров е зам.-председател на УС на Съюза на икономистите в България, член на УС на Съвета на ректорите на висшите училища в България и на УС на Асоциацията на специалистите по корпоративна социална отговорност, както и член на контролната комисия на Българска асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството.

Обратно към всички

Проф. д-р Евгени Станимиров

     Нашите
Контакти

Мила Векова
Представител за България

Ралица Бехар
Мениджър

„Вип Медиа“ ЕООД
Официален представител на Superbrands за България
 

     Вашата
Номинация

Номинирайте Вашите предпочитани марки, за да сте сигурни, че те ще бъдат включени в списъка за предстоящото гласуване на Борда и потребителите за Superbrands. Номинирането на една и съща марка няколко пъти не влияе върху финалния резултат.